Diensten

Wij maken uw financiële situatie inzichtelijk.

Als het nu gaat om een complexe vraag nu of in de toekomst. Als het gaat om inkomen en uitgaven. Kan ik alles nog betalen als ik heel oud wordt. Kan mijn partner nog leven zoals we dat gewend zijn, nadat ik overlijd? En als ik stop met werken, kan ik de periode overbruggen totdat het pensioen en de AOW in gaat?

Als het gaat om bezit en schulden. Kan ik de hypotheek beter aflossen met mijn spaargeld? Kan ik beter beleggen in plaats van sparen? Kan ik mijn vermogen beter aanhouden in de BV of in prive? Hoe is het vermogen verdeeld als gevolg van uw huwelijkse voorwaarden? En hoe kan het beter. 

Als u vermogen over hebt. Kunt u dat beter schenken of door middel van een testament over laten gaan? Stel dat u zelf geen beslissingen meer kunt of wilt nemen, dan kunt u dat regelen in een levenstestament. 

Financieel op koers adviseert u. Wij adviseren geen produkten. Wij worden niet betaald door banken, verzekeraars of vermogensbeheerders. U betaald ons per uur. Daardoor kunnen wij u gegarandeerd onafhankelijk adviseren. 

Wat betekent dat voor u?

Het begint met uw financiele vraagstuk. Wij brengen uw huidige financiële positie in kaart. Dan vergelijken we die met uw wensen. Daarna geven wij u adviezen om uw financiële positie te optimaliseren. Alles wordt voor u verwoord in een duidelijk en overzichtelijk rapport, dat wij met u bespreken. Dit is uw ‘spoorboekje’ voor de toekomst.

Wanneer biedt een financieel plan echt voordeel voor u?
  • het starten van een bedrijf
  • bedrijfsovername
  • wonen: denk aan huren of kopen, een tweede woning of de betaalbaarheid van de hypotheek
  • pensioen: hoeveel AOW, pensioen, lijfrente en spaargeld heb ik straks om echt te genieten?
  • vermogensopbouw: realiseer ik mijn doelvermogen met sparen of beleggen? Welke fiscale consequenties heeft vermogensopbouw in prive of in een BV?
  • werken: zorgt voor inkomen en je kunt er pensioen mee opbouwen. Hoe ziet het er uit als u werkloos raakt of arbeidsongeschikt wordt?
  • relatie: kiezen we voor trouwen, samenwonen of geregistreerd partnerschap? En als er kinderen komen, wat past dan het beste. Hoe wil ik het geregeld hebben bij mijn overlijden? Of heel modern: hoe wil ik het geregeld hebben als ik mijn eigen beslissingen niet meer kan maken?
  • kinderen: wat zijn de kosten en wat betekent het als (een van) beide ouders minder gaat werken? En als ze later allemaal gaan studeren, hoe kan ik dat ophoesten?
Een kennismakingsafspraak is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens deze afspraak bespreken we de vraagstelling en de kosten. Verricht ik werkzaamheden, dan betaalt u mij per uur. Het tarief is € 82,50 per uur (exclusief BTW), dit is € 99,83 per uur (inclusief BTW). 
Op zoek naar hulp om uw financiën te managen?
Een kennismakingsgesprek voor een financieel plan is vrijblijvend
Financieel op Koers © 2018